Illalla tv:ssä: Halle Berry sai rohkeasta alastonkohtauksesta huhutusti ison korvauksen – teki trillerin väitetysti rahan vuoksi

IMDb-arvosana on 6,5.

26.1.2024 08:30

Illan tv-viihteestä voi poimia katseluun hakkerielokuvan Salasana: Swordfish (2001).

Elokuvan keskiössä on Stanley Jobson, entinen vanki ja tietokonehakkeri, joka rekrytoidaan pankkiryöstöprojektiin mahtavien hakkerointitaitojensa vuoksi. Hän on tunnettu kyberhyökkäyksestään FBI:hin. Jobsonin ex-vaimo Melissa on osa-aikainen pornotähti, joka on antanut Jobsonille lähestymiskiellon. Se estää häntä myös näkemästä ainoaa tytärtään Hollya.

Ohjaus Dominic Sena. Pääosissa John Travolta, Hugh Jackman ja Halle Berry.

Halle Berrystä on väitetty, että hän teki suostui tekemään tämän melko mitäänsanomattoman elokuvan pelkästään rahan vuoksi. Berry on kiistänyt huhun, että hänelle olisi maksettu elokuvan alastomuudesta puolen miljoonan dollarin ylimääräinen potti.

Halle Berry illan elokuvassa.

Berry antoi ymmärtää hahmon olleen klassinen ”femme fatale”, ja hän halusi ottaa tuon puolen haltuun itsestään. Lisäksi hän oli aiemmin varautunut alastonkohtauksia kohtaan, joten hän halusi kohdata pelkonsa.

– En usko, että alastomuus on koskaan tarpeellista. Mielestäni voit tehdä jokaisen elokuvan näyttämättä mitään, ja se on hienoa. Minusta se on jokaisen oma valinta, ja se oli rohkea valinta minulta, Berry tuumi aikoinaan.

Elokuvan alastonkohtauksessa Berry lukee kirjaa, ja kameran kuva siirtyy samalla paljastavammille seuduille.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 26.01.2024 klo 23.30, TV5
  • Su 28.01.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Muistatko vielä O.C.-tähti Mischa Bartonin? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Slashfilm

Lisää luettavaa