Illalla tv:ssä: Huijarinainen yrittää naruttaa fiksumpaansa – näyttelijättären kuitti koe-esiintymisessä takasi ehkä roolin leffassa

IMDb-arvosana on 6,6.

28.11.2023 04:30

Illalla esitetään televisiosta rikoselokuva Focus (2015).

Nicky Spurgeon on kolmannen polven ammattihuijari, jonka miljoonavoittoinen näpistelybisnes kukoistaa. Nuori ja kaunis Jess Barrett ottaa epäonnisen huijausyrityksensä kohteeksi juuri Nickyn. Havaitessaan naisen lahjat, Nicky alkaa opettaa tälle alan saloja ja temppuja ja samalla kaksikosta tulee hyvin läheiset.

Nicky säikähtää syvällisemmäksi käyvää suhdetta ja päättää jättää Jessin. Kolme vuotta myöhemmin Nickyllä on menossa pitkäjänteinen huijauskuvio Buenos Airesissa. Sattumaa tai ei, Nicky törmää Jessiin, eikä tämä olekaan enää mikään eilisen teeren tyttö vaan varsinainen femme fatale, jonka taidot ovat kehittyneet huippuunsa.

Focus (2015).

Näyttelijöinä nähdään Will Smith, Gerald McRaney, Margot Robbie, Adrian Martinez sekä Rodrigo Santoro. Ohjaajina toimivat John Requa ja Glenn Ficarra.

Robbielle tuli kiire hänen lomaillessaan Kroatiassa saarella. Hänelle soitettiin, että hänet halutaan koe-esiintymiseen, mutta aikataulu oli hyvin tiukka. Robbie joutui lähtemään hotellistaan 20 minuutissa ja ottamaan katamaraanin saarelta pois. Tämän jälkeen hän matkasi bussilla lentokentälle, odotti siellä kuusi tuntia, lensi Ranskaan ja sieltä kuudessa tunnissa New Yorkiin. Perillä hän huomasi matkatavaroidensa olevan hukassa.

Hän ehti kuitenkin ajoissa koe-esiintymiseen, sen sijaan Will Smith oli myöhässä – ja hän perusteli myöhästymistään sillä, että oli tulossa Queensista. Robbie kuittasi tähdelle: ”Ai niinkö? Minä tulin juuri kroatialaiselta saarelta ja olen ajoissa.” Robbie itse uskoo, että tokaisu ratkaisi roolin hänelle.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 28.11.2023 klo 21.30, TV5
  • Pe 01.12.2023 klo 00.30, TV5

Lue myös: Väkivaltainen ja eroottinen leffa päätti Meg Ryanin uran – tältä 62 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia