Illalla tv:ssä: Kaksi tähteä loistavassa rikosleffassa – elokuva sai näytöksessä 8 minuutin aplodit

IMDb-arvosana on 7,7.

12.3.2024 06:00

Illan tv-tarjonnassa on yksi viime vuosikymmenen parhaita rikosleffoja. Wind River (2017) kertoo FBI:n agentin tutkimuksesta kylmässä ja karussa Wyomingissa. Nuori intiaaninainen on murhattu, ja rikoksen selvittämisessä hän saa apua kokeneelta eläintenjäljittäjältä. He joutuvat kohtaamaan sekä luonnon että ihmisen julmuuden.

Elizabeth Olsen ja Jeremy Renner.

Näyttelijöinä toimivat Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Jon Bernthal, Gil Birmingham, Kelsey Asbille, Tantoo Cardinal, Teo Briones, Matthew Del Negro, Hugh Dillon, Julia Jones, James Jordan, Eric Lange, Martin Sensmeier, Mason Davis sekä Graham Greene. Ohjauksesta vastaa Yellowstone-sarjan luoja Taylor Sheridan.

Renner oli ohjaajan ensimmäinen valinta päärooliin, mutta koska hän oli kiireinen elokuvan Arrival (2016) kuvauksissa, Sheridan pyysi rooliin Chris Pinea. Hän joutui myöhemmin luopumaan roolistaan elokuvan Wonder Woman (2017) vuoksi. Tässä vaiheessa Rennerin aikataulussa oli vapaata, joten hän otti roolin vastaan.

Elokuvalle esitettiin suosionosoituksia Cannesin elokuvajuhlilla seisaaltaan – kahdeksan minuutin ajan. Elokuva on myös Ruutu Plussassa. Wind Riverin traileri alla.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 12.03.2024 klo 21.00, Hero
  • Ma 18.03.2024 klo 21.00, Hero

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Unohdettu Denzelin rikosleffa huippunäyttelijöillä – loistoelokuvassa on myös fantasiaa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia