Illalla tv:ssä: Kolmen kopla päättää ryöstää pankin – Michael Caine nautti kuvauksista täysillä

IMDb-arvosana on 6,6.

Illalla esitetään televisiosta elokuva Tyylikäs lähtö (2017).

Komedia kolmesta iäkkässtä kaveruksesta, jotka päättävät ryöstää pankin, Pankki on rohmunnut itselleen heidän eläkerahansa, joten ryöstö on tottakai looginen ratkaisu ongelmaan. Ohjauksesta vastaa Zach Braff. Näyttelijöinä nähdään Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Ann-Margaret ja Matt Dillon.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin näin:

Tyylikkäässä lähdössä on paljon onnistuneita vitsejä vanhuksista ja vanhenemisesta, mutta se sisältää myös harmillisen runsaasti rasittavan teennäistä dialogia. Näyttelijät pelastavat kuitenkin paljon. Caine, Freeman sekä Arkin pelaavat hyvin yhteen ja onnistuvat kohottamaan dramaturgisesti köyhemmänkin kohtauksen mukiinmeneväksi.

Myös pienemmät roolit ovat onnistuneita. Matt Dillon on kolmikkoa jahtaava poliisi ja Christopher Lloyd seniili ikäloppu, joka ei enää jaksa ymmärtää mitään häntä ympäröivän maailman tapahtumista.”

Caine sanoi elokuvan olevan ”onnellisin” minkä hän on koskaan tehnyt. Tämä johtui siitä, että lomakauden ansiosta Caine toi lapsenlapsiaan ja lähisukulaisiaan kuvauksiin. Caine jopa vuokrasi läheltä talon, jossa koko kööri vietti yhdessä aikaa kuvausten aikana. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • la 30.07. klo 21.00 – 23.00, Ava

YouTube video