Illalla tv:ssä: Loistavaa viihdettä rikosmysteerin muodossa – Michael Shannon yllätti hauskuudellaan

IMDb-arvosana on 7,9.

14.6.2024 07:30

Illan televisioviihteessä on rikoselokuva Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (2019), jonka on ohjannut Rian Johnson (The Last Jedi).

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä on salapoliisitarina, jossa Daniel Craigin esittämä Benoit Blanc tutkii perheessä tapahtunutta kuolemaa. Tähtikaartissa on mukana Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield ja Christopher Plummer.

Joseph Gordon-Levitt, joka tekee cameon elokuvassa, näytteli pääosaa Johnsonin aiemmassa elokuvassa Looper. Heidän yhteistyönsä on tiivistä, sillä Gordon-Levitt on tehnyt cameo-rooleja useissa Johnsonin elokuvissa.

Vaikka Gordon-Levitt ei fyysisesti näy elokuvassa, hänen äänensä kuullaan alussa, kun Marta katselee elokuvaa. Gordon-Levittin ääni on lainattu etsivä Hardrockin hahmolle.

Johnson sanoi vuonna 2019, että hän työskentelee Gordon-Levittiin kanssa jos hän on vapaana, eikä Johnson malta odottaa, että pääsee kuvauksiin hänen kanssaan. Gordon-Levittillä oli cameo myös Glass Onionissa Miles Bronin kellon äänenä.

Rian Johnson sanoi myös, että Michael Shannon oli ylivoimaisesti hauskin henkilö kuvauspaikalla, ja hän keksi monet hahmonsa hauskoista repliikeistä ja hetkistä. Tämä on sikälikin mielenkiintoista, että Shannon tunnetaan tuimista roolihahmoistaan.

Elokuva on myös Netflixissä ja Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 14.06.2024 klo 23.10, MTV Sub

Lue myös: Natalie Portman on nyt 43-vuotias – tältä petollisen miehen uhriksi joutunut tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa