Illalla tv:ssä: Mies aloitti kirjoittamisen työmatkoillaan eikä odottanut siltä mitään – tarina päätyi lopulta illan yliluonnolliseksi draamaleffaksi

IMDb-arvosana on 6,2.

25.5.2023 12:33

Illan tv-tarjonnassa on yliluonnollinen draama The Shack (2017). Elokuva perustuu William P. Youngin kirjaan.

Syvältä koskettavassa draamassa uskonsa elämään menettänyt Mack saa kutsun mökille, jossa hän kokee yliluonnollisen kohtaamisen. Kokemus panee Mackin kasvokkain useiden totuuksien kanssa ja mullistaa hänen suhtautumisensa elämään ja maailmaan.

Ohjaus Stuart Hazeldine. Pääosissa Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw, Radha Mitchell sekä Megan Charpentier.

Youngin kirjan synty on tuhkimotarinamainen. Hän työskenteli vuonna 2005 kolmessa eri työpaikassa, ja oli menettänyt kotinsa konkurssin vuoksi. Hän alkoi kirjoittaa romaania päivittäisen 40 minuutin junamatkansa aikana. Hän halusi ilmaista tunteitaan Jumalaa kohtaan, sillä hänellä ei ollut varaa ostaa juhlapäivinä lahjoja lapsilleen.

Young odotti hänen perheensä ja ehkä muutaman ystävänsä lukevan alun perin omakustanteena julkaisemansa kirjan. Sitä kuitenkin myytiin yli 20 miljoonaa kappaletta. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 25.05.2023 klo 21.00, Sub

Lue myös: Nyt suoratoistona: Mysteeritrilleri tarjoaa ison joukon tunnettuja tähtiä – neljän tähden viihdettä – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa