Nyt suoratoistona: Mysteeritrilleri tarjoaa ison joukon tunnettuja tähtiä – neljän tähden viihdettä

IMDb-arvosana on 6,4.

24.5.2023 06:00

C Moressa on nyt elokuva The Company You Keep – Ikuiset liittolaiset (2012). Se löytyy myös Elisa Viihde Viaplaysta.

Jim Grant on pärjäillyt mukavasti pikkukaupungin lakimiehenä. Hän on onnistunut yhdistämään uran ja 11-vuotiaan Isabel-tytön kasvattamisen menetettyään vaimonsa muutamia vuosia aikaisemmin. Jimin maailma kuitenkin mullistuu, kun hän tapaa vanhan ystävänsä Billyn, joka kertoo Sharon Solarz -nimisen naisen pidätyksestä ja pyytää Jimiltä apua.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa neljä tähteä:

”Laajan ja vaikuttavan näyttelijäkaartin kerännyt elokuva on muutaman päähahmon lisäksi täynnä pieniä mutta hyvinkin olennaisia rooleja. Vaikka yksikään näyttelijäsoritus ei ole selkeästi muita huikeampi, kokonaisuus on vakaa ja tärkeimmät hahmot tuntuvat riittävän uskottavilta. Pääosien roolitus on mennyt nappiin, sillä Redford ja LaBeouf vaikuttavat olevan hahmoissaan kuin kotonaan.”

Näyttelijöinä Robert Redford, Shia LaBeouf, Brendan Gleeson, Terrence Howard, Susan Sarandon, Nick Nolte, Chris Cooper, Stanley Tucci, Julie Christie, Richard Jenkins, Sam Elliott sekä Anna Kendrick. Ohjaajana Robert Redford.

Elokuvassa on neljä Oscar-voittajaa – Robert Redford, Susan Sarandon, Chris Cooper ja Julie Christie. Lisäksi mukana on viisi Oscar-ehdokasta – Anna Kendrick, Richard Jenkins, Nick Nolte, Terrence Howard ja Stanley Tucci. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Englantilainen potilas -leffan glamöörin kaunokaisen? Nuorekkaana säilynyt Kristin Scott Thomas täytti 63 vuotta – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa