Illalla tv:ssä: Rikosjännäri Harrison Fordilla ja Euroopalla maustettuna – tähti ei luottanut naisnäyttelijän ajotaitoihin vaan asennutti toisen poljinsarjan

IMDb-arvosana on 6,9.

18.3.2023 09:00

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Frantic (1988).

Kirurgi Richard Walker osallistuu konferenssiin romanttisessa Ranskan pääkaupungissa ja viettää vaimonsa Sondran kanssa pari päivää hyvässä hotellissa. Kun Walker on kylvyssä, hänen vaimonsa katoaa yhtäkkiä. Walker tajuaa, että jokin on vialla ja huomaa joutuneensa osaksi juonittelun, vakoilun, gangsterien, huumeiden ja murhien maailmaan.

Ohjaaja Roman Polanskin kädenjälki tuo elokuvaan omaleimaisuutta tyypilliseen Hollywood-tuotantoon verrattuna. Pääosissa Harrison Ford, Betty Buckley ja Emmanuelle Seigner.

Seigner kertoi vuonna 2015 Pariisissa ennen elokuvan ulkonäytöstä, ettei aikoinaan tiennyt kuka Harrison Ford oli. Hän selitti olleensa vasta 19-vuotias ja teatteriperheestä.

Fordia hän kuvaili mukavaksi kaikille. Hän mainitsi myös Fordin olleen suojelevainen häntä kohtaan. Seigner kertoi, että Fordilla oli autoon asennettuna toinen poljinsarja itselleen, koska häntä huoletti nuoren Seignerin ajotaidot. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 18.03.2023 klo 21.00, Kutonen
  • To 23.03.2023 klo 23.10, TV5

Lue myös: Poliisisarjan seksikohtauksilla huomiota herättänyt Alexandra Daddario täytti 37 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa