Oscar-ehdokas Ke Huy Quan ei saanut heti töitä Everything Everywhere All at Oncen jälkeen: ”Olin huolissani, että koen saman kuin lapsena”

Hyvin siinä on taitanut käydä.

23.2.2023 19:01

Tuore Oscar-ehdokas Ke Huy Quan kokee jonkinlaista renessanssia uransa suhteen. Hän oli suosittu lapsinäyttelijä Indiana Jones ja Tuomion temppelissä ja Arkajaloissa, kunnes ura pikku hiljaa sammui.

Entertainment Weeklyn mukaan Quanin ura ei kuitenkaan lähtenyt uudelleen käyntiin heti supersuositun Everything Everywhere All at Oncen valmistumisen jälkeen, vaan vasta kuin se sai valtavan menestyksen lippuluukuilla.

”Olin huolissani, että koen saman kokemuksen kuin lapsena, kun kävin koekuvauksissa, enkä saanut töitä. Siksi vetäydyin. Kun työskentelet Steven Spielbergin, Harrison Fordin ja George Lucasin kanssa, ei ole muuta tietä kuin alas”, Quan sanoo.

Loppu hyvin kaikki hyvin – hän on voittanut useita palkintoja ja ollut vielä useamman ehdokas. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi yhdessä Michelle Yeohin kanssa American Born Chinese -sarjassa Disney Plussalla ja Russon veljesten The Electric State -elokuvassa.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia