Illalla tv:ssä: Tom Cruise saattoi pilata illan toimintaleffan näyttelijän uran – kielsi ottamasta vastaan huippuroolia

IMDb-arvosana on 6,1.

14.1.2024 10:29

Illan tv-tarjonnassa on nyt toimintaelokuva M:I-2 Vaarallinen tehtävä 2 (2000).

Elokuvassa Ethan Hunt ja ammattivaras Nyah Nordoff-Hall etsivät geneettisesti muunneltua tautia, jota pitää hallussaan roisto Sean Ambrose, joka on Nordoff-Hallin entinen rakastaja.

Pääosissa Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Ving Rhames, Richard Roxburgh, Brendan Gleeson sekä Anthony Hopkins. Vaarallinen tehtävä II tuotti maailmanlaajuisesti elokuvateattereissa yli 545 miljoonaa dollaria, ja se on ohjaaja John Woon menestynein elokuva.

Elokuvaan liittyy ikävä tarina Dougray Scottin osalta. Hänelle oli tarjolla X-Men-elokuvasarjan Wolverinen rooli, jota päätyi hänen sijaansa näyttelemään Hugh Jackman.

– Tom Cruise ei antanut minun tehdä sitä. Olimme tekemässä Vaarallista tehtävää ja hän sanoi: ”Sinun täytyy jäädä ja tehdä rooli loppuun.” Sanoin jääväni, mutta tekeväni myös sen (Wolverine-roolin), Scott paljasti.

– Jostain syystä hän sanoi, etten voisi tehdä sitä. Hän oli hyvin vaikutusvaltainen kaveri, Scott kertoi.

Wolverinen rooli oli jo varmistunut Scottin haltuun, mutta Cruisen vaatimuksen vuoksi hän jätti sen tekemättä viime hetkellä. Hän ei ole katkera ainakaan Jackmanille.

– Rakastan sitä mitä Hugh teki. Hän on miellyttävä kaveri, Scott kehui.

Elokuva on myös Viaplayssa ja SkyShowtimessa. Alla traileri ja kuva Scottista.

Tulevat lähetykset:

  • Su 14.01.2024 klo 21.00, Jim
  • Pe 19.01.2024 klo 21.40, Nelonen

Lue myös: Nyt se vuoden 2023 mestariteos on suoratoistossa – DiCaprion hahmo sai Paul Schraderilta ankaraa kritiikkiä – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa