Illalla tvssä: Viihdyttävää pankkiryöstömeininkiä – alkuperäinen leikkaus kesti neljä tuntia

IMDb-arvosana on 7,5.

2.12.2023 07:30

Illan tv-valikoimasta löytyy rikosleffa The Town (2010).

Bostonissa tapahtuu vuosittain yli 300 pankkiryöstöä. Bostonin erikoisuutena, suurin osa kaupungin ammattirikollisista asuu kahden ja puolen neliökilometrin kokoisella asuinalueella nimeltään Charlestown.

Ohjauksesta vastaa Ben Affleck, ja hän myös näyttelee elokuvassa. Näyttelijöinä niin ikään Jeremy Renner, Blake Lively, Rebecca Hall ja Jon Hamm.

The Town (2010).

Elokuvan alkuperäinen versio kesti peräti neljä tuntia, mutta Affleck tajusi, ettei niin pitkä elokuva kiinnostaisi suurta yleisöä. Hän leikkasi sen jälkeen leffan pituudeksi 2 tuntia 50 minuuttia. Studio ja tuottajat rakastivat tätä versiota, mutta elokuvasta piti saada vieläkin lyhempi. Lopullisesta versiosta tuli 2 tuntia 8 minuuttia pitkä.

Mainittakoon vielä, että Affleck kehui Jeremy Rennerin roolisuoritusta. Affleck muun muassa totesi vitsailevasti, että jos kohtauksessa olisi ollut huono otos tai näyttelysuoritus jonkun muun taholta, editoinnissa saattoi helposti siirtää kuvan Renneriin katsomassa lautasliinaa, jotta kohtaus toimisi. Renner sai Oscar-ehdokkuuden roolistaan. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 02.12.2023 klo 23.00, FRII
  • Ma 04.12.2023 klo 00.00, TV5

Lue myös: Näyttelijättären ura karille yhden haastattelun vuoksi – tältä 45 täyttänyt Katherine Heigl näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia