Illalla tv:ssä: Voisiko tämä olla vuoden 2019 paras rikoselokuva? Roolisuoritukset ovat ainakin erinomaisia

IMDb-arvosana on 7,8.

23.6.2024 06:00

lllan tv-tarjonnasta löytyy elokuva The Gentlemen (2019).

Elokuvan juoni pohjautuu kannabiksen tukkumyyjään, joka suunnittelee yrityksensä myymistä. Suunnitelma ei kuitenkaan etene sujuvasti, sillä lehden päätoimittaja ja kiinalainen mafia asettuvat esteeksi.

Guy Ritchie kirjoitti tarinan yhdessä Ivan Atkinsonin ja Marn Daviesin kanssa. Ritchie myös ohjasi ja tuotti leffan. Ritchie on tällä kertaa onnistunut erinomaisesti, sillä elokuva tarjoaa viihdettä alusta loppuun, ja sen hauskat hahmot tekevät leffaillasta täydellisen.

Monet näyttelijät tekevät aiemmista rooleistaan kenties hiukan poikkeavan roolisuorituksen. Ehkäpä parasta ja hauskinta antia on Hugh Grantin ja Charlie Hunnamin roolihahmojen välinen kanssakäyminen.

Grant ja Hunnam kuvasivat yhteiset kohtauksensa viidessä päivässä. Heidän dialoginsa vei käsikirjoituksesta 40 sivua, joten Grant tekikin itselleen lunttilapun selviytyäkseen pitkistä monologeistaan. Päivää ennen kuvauksia hänen autoonsa murtauduttiin, ja varas vei häneltä sekä käsikirjoituksen että lunttilapun – hän tuli toimeen onneksi ilmankin.

Elokuva on myös Prime Videossa, Cineastissa ja Viddlassa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 23.6.2024 klo 23.30, Nelonen
  • Ti 25.6.2024 klo 21.00, Hero

Lue myös: Muistatko House-sarjan ihastuttavan Lisa Edelsteinin, 58 – tosielämästä kertova uusi sarja järkytti – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa