Illalla tv:ssä: ”Yksi viime vuosien kylmimpiä trillereitä” – pääosan esittäjän salaisuus selvisi ohjaajalle vasta loppumetreillä, olisi voinut menettää roolin

IMDb-arvosana on 6,5.

10.12.2023 08:30

Illan tv-tarjonnassa on elokuva Nainen junassa (2016).

Alkoholista ahdinkoonsa apua hakeva Rachel matkustaa joka päivä junalla. Välttääkseen matkan varrella näkemästä entistä kotiaan Rachel seuraa läheisen talon nuoren parin elämää kuvitellen heille täydellisen onnen.

Eräänä päivänä Rachel näkee junasta jotain, joka voi tuhota tuon onnen. Kun Rachel kuulee tarkkailemansa naisen kadonneen, hän yrittää tuskaisesti muistaa, mitä todella on tapahtunut, ja mitä hän on nähnyt – ja tehnyt.

Episodin arviossa tuumittiin seuraavasti:

Nainen junassa on yksi lähivuosien kylmimpiä psykologisia trillereitä. Yksikään elokuvan päähahmoista ei ole mukava tai millään tavoin samastuttavissa. Jos näistä ihmisistä etsii uutta esikuvaansa, päätyy varmuudella erilaisiin ongelmiin.”

Elokuvassa näyttelee myös Hayley Bennett.

Emily Blunt oli raskaana kuvausten aikana. Hän ei kuitenkaan kertonut tästä kuin näyttelijäkollegalleen Justin Therouxille. Ohjaaja Tate Taylor tajusikin asian vasta kuvatessaan suihkukohtausta kuvausten loppuaikoina.

Taylor kysyi tuolloin Bluntilta, oliko tämä pitänyt sellaista tietoa salassa, joka hänen olisi pitänyt tietää. Blunt joutui lopulta tunnustamaan, ja Taylor lupasi pitää tiedon salaisuutena. Kun kuvaukset loppuivat, Blunt oli viidennellä kuulla raskaana.

Elokuva on myös Prime Videossa. Traileri alla.

Tulevat lähetykset:

  • Su 10.12.2023 klo 21.00, AVA

Lue myös: Tältä näyttää 40-vuotias Emily Blunt – tiesitkö että tähti pakotettiin laihduttamaan leffaa varten – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia