Chris Evans kommentoi väitteitä hänen paluustaan Marvel-elokuviin

Monen muunkin on huhuiltu palaavan.

29.11.2023 07:30

Joidenkin mielestä MCU-elokuvat ovat jo henkitoreissaan, joten uusia keinoja katsojien lämmittelemiseksi pitäisi keksiä.

On huhuiltu, että Marvel haluaisi tuoda takaisin niin Robert Downey Jr:n Rautamies-hahmon kuin myös Chris Evansin Kapteeni Amerikan. Nostalgiahoukutuksiin kuuluu myös Jennifer Garnerin paluu Elektraksi, joka on jo varmistunut.

Uusina niminä Pedro Pascal on pestattu Herra Fantastiseksi ja Cillian Murphysta on spekuloitu tulevan Doctor Doom.

Chris Evans ja kumppanit elokuvassa Avengers: Endgame (2019).

Chris Evans on kuullut huhut hänen paluustaan Marvel-elokuviin. Hän kommentoi asiaa lyhyesti The Viewin haastattelussa.

– Näen aina näitä juttuja, ja ne ovat uutisia minulle, Evans sanoi.

– Minusta aina muutaman kuukauden välein joku sanoo, että he saavat Robert Downey Jr:n, Chris Hemsworthin ja Scarlett Johanssonin, ja kaikki ovat tulossa takaisin!

– Kukaan ei ole puhunut minulle sellaisesta. En koskaan sanoisi ei koskaan, mutta olen hyvin varautunut. Se on hyvin arvokas rooli minulle, joten sen täytyisi olla juuri oikeanlainen, Evans tuumi.

Näyttelijän mukaan paluusta ei siis ole sovittu mitään, mutta hän jättää oven auki paluulle. Täytyy toki myös muistaa, että näyttelijät haluavat yleensä pitää tällaiset asiat salassa.

Esimerkkinä mainittakoon Andrew Garfieldin paluu Hämähäkkimiehen rooliin. Hän kielsi asian jämäkästi joka kerta, kun häneltä kysyttiin siitä. Siitä huolimatta hän näytteli elokuvassa Spider-Man: No Way Home.

Spekulaatiot eri näyttelijöiden paluusta liittyvät The Playlistin mukaan Avengers: Secret Wars -elokuvaan. Se olisi multiversumisaagan päätösleffana sopiva hetki tuoda aiemmin nähtyjä hahmoja takaisin – niin eläviä kuin kuolleitakin.

Netflixiin lisättiin vastikään Evansin uunituore elokuva Pain Hustlers (2023). Sen tarinassa rahaton mutta kunnianhimoinen yksinhuoltajaäiti saa lupaavan työn lääke-edustajana, ja hän saattaa olla valmis menemään liiankin pitkälle menestyksen alttarilla.

Leffan näyttelijöinä nähdään Evansin lisäksi Emily Blunt ja Andy García. Ohjaajana toimii David Yates. Elokuvan IMDb-arvosana on 6,5. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko vielä 80-luvun seksisymbolin Bo Derekin? Tältä 67 täyttänyt nainen näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: The Playlist, Metro

Lisää luettavaa