Nyt suoratoistona: Mainio yhteen paikkaan sijoittuva murhamysteeri – Joseph Gordon-Levittillä oli salainen cameo

IMDb-arvosana on 7,9.

26.11.2023 08:30

C Moressa (MTV Katsomo) on nyt rikosleffa Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (2019). Ohjaajana toimii Rian Johnson (The Last Jedi).

Tähtinäyttelijöillä varustetussa mysteerielokuvassa tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey löydetään kuolleena kartanostaan syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Murhaa selvittämään saapuu etsivä Daniel Craigin esittämä Benoit Blanc.

Elokuvassa cameon tekevä Joseph Gordon-Levitt näytteli pääosaa Johnsonin elokuvassa Looper. Heillä on mainiot välit, sillä hänellä on tiuhaan cameoita Johnsonin elokuvissa. Gordon-Levitt on ollut mukana tähän mennessä kaikissa Johnsonin elokuvissa.

Näyttelijää ei nähdä Veitset esiin -leffassa, mutta hänen äänensä kuullaan alussa, kun Marta katsoo elokuvaa. Gordon-Levittin ääni on dubattu etsivä Hardrockille.

Chris Evans nähdään elokuvassa.

Johnson sanoi vuonna 2019, että hän työskentelee Gordon-Levittiin kanssa jos hän on vapaana, eikä Johnson malta odottaa, että pääsee kuvauksiin hänen kanssaan. Gordon-Levittillä oli cameo myös elokuvassa Glass Onion: Veitset esiin -mysteeri Miles Bronin kellon äänenä.

Tähtikaartissa on mukana Craigin lisäksi Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette, Lakeith Stanfield ja Christopher Plummer.

Elokuva on myös Netflixissä ja Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Väkivaltainen ja eroottinen leffa päätti Meg Ryanin uran – tältä 62 täyttänyt tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa