Sicario-tuottajat pohtivat mahdollista kolmatta elokuvaa: ”Haluamme tuoda tutut näyttelijät takaisin”

Sicario-trilogia kelpaa kyllä.

30.10.2023 16:31

Sicario-elokuvien tuottajat Molly Smith ja Trent Luckinbill ovat parhaillaan suunnittelemassa kolmatta elokuvaa, jota varten he haluavat tuoda edellisten elokuvien tähdet takaisin yhteen.

Vuonna 2015 ensi-iltansa saanut elokuva kertoo USA:n ja Meksikon välisellä rajalla käydystä huumesodasta. Elokuvan pääosassa nähtiin Emily Bluntin esittämä FBI-agentti, joka joutuu kaiken korruption keskelle.

Vuonna 2018 ensi-iltansa saaneessa Sicario: Soldado nähtiin jo ensimmäisestä elokuvasta tutut Josh Brolinin esittämä agentti Matt Graver sekä Benicio Del Toron näyttelemä Alejandro jatkamassa sotaa huumekartelleja vastaan.

– Meillä on upea tarina kerrottavanamme, ja haluamme tuoda Benicion, Emilyn ja Joshin takaisin. Olemme työskennelleet viimeksi Benicion kanssa, joten hän on meille läheisin. Pidämme kuitenkin kaikki tahot tietoisina projektin etenemisestä. Lakot ovat kuitenkin hidastaneet viimeisen vedoksen kirjoitustyötä, mutta ihmiset ovat innoissaan. Jokainen tietää mitä tarinassa tapahtuu ja toivottavasti pääsemme kuvaamaan sitä pian, Smith kertoo.

Toivottavasti Sicario 3 pääsee lopulta tuotantoon.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia