Dyynin ohjaaja valmis ohjaamaan supersankarielokuvan tutusta hahmosta – ”Ainut, johon voisin samaistua”

Luki aikuisena jotain, joka herätti mielenkiinnon.

11.10.2021 17:06

Denis Villeneuvesta tulee ensimmäisenä mieleen eeposmaiset elokuvat kuten Blade Runner 2049 ja Dyyni, mutta on hän ohjannut myös rujompia elokuvia kuten Vangit ja Sicario. Mitenhän tällainen cocktail sopisi supersankarimaailmoihin? Varmaankin ihan hyvin.

Villeneuve on aiemmin ollut kriittinen Marvelin supersankarielokuvia kohtaan, joita hän kutsui kopioiksi toisistaan. Kritiikistään huolimatta, hän paljasti erään DC-hahmon olevan hänen mielenkiinnon kohteenaan.

– Batman olisi luultavasti ainut hahmo, johon voisin samaistua. Mitä olen lukenut aikuisena – kuten Arkham Asylumin tai jonkin sellaisen sarjakuvan johon törmäsin – minulle se hahmo olisi sellainen, johon voisin kokea yhteyttä, Villeneuve kommentoi haastattelussa.

Jossain vaiheessa itse asiassa huhuiltiin, että Warner Bros harkitsi Villeneuvea The Batmanin ohjaajaksi – Villeneuve itse on kiistänyt tämän ja sanonut työskennelleensä tuolloin Dyynin parissa. Warner Bros valitsi lopulta ohjaajaksi Sota apinoiden planeetasta -ohjaaja Matt Reevesin.

Jos Villeneuven työnjälkeä haluaa arvioida, Dyyni on parhaillaan elokuvateattereissa. Eeppisessä tieteiselokuvassa nähdään runsaasti tunnettuja näyttelijöitä kuten Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Jason Momoa ja Javier Bardem.

Voit lukea Dyynin arvostelun täältä: Dyyni – elokuvan arvostelu – Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia