Suosikkisarjan uusi kausi alkaa – Kaksi ensimmäistä jaksoa tänään katsottavaksi

Sarja julkaistaan yksinoikeudella SkyShowtime-suoratoistopalvelussa.

14.11.2022 08:30

Yellowstone-sarjan viides kausi alkaa SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 14. marraskuuta klo 19. Sarjasta julkaistaan tällöin kaksi ensimmäistä jaksoa.

Kevin Costner esittää John Duttonia, Montanan karjatilaperheen patriarkkaa ja Yhdysvaltain suurimman tilan omistajaa. Yellowstone on tarina Duttonin taistelusta puolustaakseen maitaan ja perhettään intiaanireservaatilta sekä maankehittäjiltä. Terveysongelmat ja perhesalaisuudet rasittavat Duttoneja, ja poliittiset pyrkimykset sekä suhteet uhkaavat perheen tulevaisuutta.

Viidennen kauden avausjaksossa One Hundred Years is Nothing John Dutton nimitetään Montanan kuvernööriksi. Kun John asettuu uuteen virkaansa, hän tekee rohkeita liikkeitä suojellakseen Yellowstonea vastustajilta.

Yellowstonen luoja Taylor Sheridan on käsikirjoittaja, tuottaja ja ohjaaja, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Sicario ja Wind River.

Sarjan viidennellä kaudella nähdään Kevin Costnerin lisäksi Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham ja Gil Birmingham.

SkyShowtime on uusi suoratoistopalvelu, joka korvasi Paramount Plussan. Se on nyt saatavilla Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Portugalissa. SkyShowtimen lanseeraus jatkuu Espanjaan, Andorraan sekä Keski- ja Itä-Eurooppaan lähikuukausina.

Katso Yellowstonen uuden kauden traileri alta.

Lisää luettavaa