Uusi suoratoistopalvelu aloittaa kovilla vetonauloilla – Luvassa Sylvester Stallonen ja Harrison Fordin uudet sarjat

SkyShowtime julkisti uutuusarjoja torstaina.

4.11.2022 11:25

Syyskuussa Suomessa aloittanut suoratoistopalvelu SkyShowtime on julkistanut useita sarjauutuuksia. Uutuussarjojen tähtinä nähdään muun muassa Sylvester Stallone ja Harrison Ford.

Muun muassa Paramount Picturesin ja Universal Picturesin sisällöt yhdistävä SkyShowtime julkistaa lähikuukausina runsaasti eri lajityyppien uutuussarjoja ja ensi-iltaelokuvia.

The Calling on rikosdraama newyorkilaisetsivä Avraham Avrahamista (Jeff Wilbusch), jonka erityiskyky totuuden selvittelyssä on hänen uskonsa ihmiskuntaan. Syvästi hengellinen ja uskonnollisia periaatteita noudattava Avraham joutuu kyseenalaistamaan oman inhimillisyytensä, kun alkujaan rutiinitapaukselta vaikuttanut tutkimus kääntyykin päälaelleen. Tulossa 1. joulukuuta 2022.

Taylor Sheridanin sarja Tulsa King seuraa, kuinka Sylvester Stallonen esittämä newyorkilainen mafioso Dwight ”The General” Manfredi vapautuu vankilasta 25 vuoden jälkeen ja joutuu saman tien suuntaamaan Oklahoman Tulsaan pomonsa käskystä. Dwight ymmärtää, ettei hänen mafiaperheensä ole välttämättä täysin hänen asiallaan, ja alkaa hiljalleen koota itselleen värikkäistä hahmoista koostuvaa rikollisjoukkiota paikassa, joka hänen näkökulmastaan voisi yhtä hyvin olla eri planeetalla. Tulossa joulukuussa 2022.

Toinen Taylor Sheridanin sarja 1923 kertoo lisää Yellowstone-sarjan taustoista ja toimii jatkona ennätyksiä rikkoneelle 1883-sarjalle. Harrison Fordin ja Helen Mirrenin tähdittämä 1923 esittelee uuden Duttonin perheen sukupolven ja tarkastelee 1900-luvun alkua, jolloin kulkutaudit, historiallinen kuivuus, kieltolain päättyminen ja Yhdysvaltain suuri lama koettelivat läntisiä vuoristoseutuja ja sinne asettunutta Duttonin perhettä. Tulossa tammikuussa 2023.

Funny Woman on Nick Hornbyn menestysromaaniin Funny Girl perustuva komediasarja. Se kertoo blackpoolilaisesta kauneuskuningattaresta Barbara Parkerista (Gemma Arterton) ja hänen yrityksistään luoda uraa Lontoossa svengaavalla 1960-luvulla. Parkerin parhaaksi ominaisuudeksi osoittautuu huumorintaju, ja hän uudistaa ihmisten käsitykset hauskoista naisista. Tulossa tammikuussa 2023.

Taylor Sheridanin ja Hugh Dillonin kehittämä sarja Mayor of Kingstown seuraa McLuskyn valtaperhettä Michiganin Kingstownissa, missä ainoa kasvuala on vankilabisnes. Jeremy Rennerin ja Dianne Wiestin tähdittämä sarja käsittelee systeemisen rasismin, korruption ja epätasa-arvoisuuden teemoja seuratessaan heidän yrityksiään tuoda lakia ja oikeutta kaupunkiin, josta ei löydy kumpaakaan. Toinen kausi tulossa vuonna 2023.

Rabbit Hole on vakoojasarja, jonka keskiössä on yritysvakoilun mestari John Weir (Kiefer Sutherland). Äärimmäisen vaikutusvaltaiset tahot, jotka pystyvät vaikuttamaan kansakuntiin ja ohjailemaan niitä, lavastavat hänet syylliseksi murhaan. Tulossa vuonna 2023.

Ripley on Patricia Highsmithin klassiseen Tom Ripley -romaanisarjaan perustuva sarja kertoo 1960-luvun New Yorkissa toimivasta huijarista, jonka pääsy varakkaan perheen palvelukseen johtaa petoksiin, huijauksiin ja lopulta murhaan. Pääosassa Andrew Scott. Tulossa vuonna 2023.

Three Women perustuu menestyskirjaan, jonka kirjoittaja Lisa Taddeo on myös yksi sarjan tuottajista. Sarja seuraa, kuinka kolme hyvin erilaista naista Amerikan eri osista kertoo tarinoita halusta menetyksen kokeneelle kirjailijalle Gialle (Shailene Woodley). Tulossa vuonna 2023.

Taylor Sheridanin luoma Lioness-sarja perustuu todelliseen CIA-ohjelmaan ja seuraa, kuinka rosoinen, mutta intohimoinen nuori merijalkaväen sotilas värvätään CIA:n yksikköön terroristijärjestöön soluttautumista varten. Zoe Saldaña esittää Lioness-ohjelman asemapäällikkö Joeta, jonka tehtävä on kouluttaa, ohjata ja johtaa naispuolisia peiteagenttejaan.

Ensi-iltaleffoina palvelussa nähdään muun muassa Top Gun: Maverick, The Northman ja Jurassic World Dominion. Palveluun saapuvat lisäksi myös elokuvat Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance ja The Bad Guys.

Lisää luettavaa