Sylvester Stallone kertoi miksei ole näytellyt tunnettua supersankaria – paljasti myös unelmaroolinsa joka nähdään pian

Selitys käy ehkä järkeen.

8.11.2022 05:30

Sylvester Stallone on toki tehnyt muutaman sarjakuviin perustuvan elokuvan, mutta häntä ei ole nähty kertaakaan erittäin tunnetun supersankarin roolissa. Judge Dredd lienee lähimpänä.

Stallone kertoi The Hollywood Reporterille oman mielipiteensä siitä, miksei hän ole moisessa roolissa koskaan ollut:

– En näytä miltään sarjakuvahahmolta. En olisi koskaan voinut näytellä terminaattoria. Kukaan tekisi robotin, jolla on vino suu ja ääni, ja joka kuulostaa arkunkantajalta? Se ei vain toimi. Ketä Sam Jackson lopulta näytteli? Jep. Olen ajatellut voivani tehdä jotain sellaista, missä en ole päähenkilö, Stallone tuumi.

Stallone on nähty Marvelin Guardian of the Galaxy -elokuvissa pienessä roolissa, ja hän on mukana myös Guardians of the Galaxy Vol 3 -elokuvassa. Lisäksi hän teki elokuvan Samaritan, jossa hän näyttelee supersankarihahmoa.

Stallone sanoi vastikään, että hän on aina halunnut näytellä mafiosoa. Tämä toive toteutuu SkyShowtimen joulukuussa ilmestyvässä sarjassa Tulsa King, jonka trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Tarantino on yrittänyt pestata Stallonen monta kertaa – toimintatähti paljasti mikseivät roolit kelpaa – Episodi.fi

Lähde: MovieWeb, Parade

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia