Julia Roberts haluaisi supersankaritrendiin mukaan: ”Eikö se olisi tosi siistiä?”

Yllättävä lohkaisu Julialta.

21.10.2022 13:34

Oscar-voittaja Julia Roberts tähdittää romanttista Ticket to Paradise -komediaa George Clooneyn kanssa. Elokuva on yllättävän hauska tapaus ihan jo näiden kahden veteraanin takia.

Clooneyhan on näytellyt Batmania Joel Schumacherin Batman & Robinissa vuonna 1997, joten tietenkin Ticket to Paradisen punaisella matolla Robertsilta kyseltiin, että tahtoisiko hän olla mukana supersankarimeiningeissä.

– Eikö se olisi tosi siistiä, Roberts kysyi Varietyn toimittajalta.

Clooney heitti perään, että he kaksihan voisivat tähdittää omaa supersankarielokuvaa.

Eivätköhän nämä puheet päädy myös Marvelin ja DC:n johtajien korviin, joten saattaahan siellä jo studioilla ideat sinkoilla.

Marvelilla on nähty jo Cate Blanchett pahiksena, Michael Douglas ja Michelle Pfeiffer ikonisia Ant-Manin hahmoina sekä myös Sylvester Stallone, Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Tommy Lee Jones, William Hurt ja Jeff Bridges.

Kevin Costner, Diane Lane, Jeremy Irons, Robin Wright, Conny Nielsen, Pierce Brosnan ja Michael Shannon sekä monet muut ovat taas näytelleet DC:n puolella.

Bill Murray nähdään seuraavassa Ant-Manissa, Keaton palaa Batmaniksi The Flashiin sekä Helen Mirren ja Lucy Liu nähdään Shazam 2:n pahiksina. Kaikenlaista on siis tulossa.

Alla Ticket to Paradisen traileri. Leffa pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia