Noomi Rapace riisuu alasti ja sekstailee scifi-leffassa – lisättiin Prime Videoon

IMDb-arvosana on 6,8.

31.8.2022 05:30

What Happened to Monday (2017) -elokuvassa, ei niin kaukaisesssa tulevaisuudessa, liikakansoitus ja nälänhätä ovat pakottaneet hallitukset toimeenpanemaan tiukan yhden lapsen politiikan. Jos perheeseen syntyy lisää sisaruksia, heidät syväjäädytetään odottelemaan ”parempia aikoja”. Child Allocation Bureau, johtajanaan häikäilemätön Nicolette Cayman, toimeenpanee ja valvoo tätä perheensuunnittelua.

Terrence Settmanin tytär on synnyttänyt seitsemän identtisestä sisarusta, eikä hän halua yhdenkään heistä joutua CAB:n ”jäädyttämäksi”. Isoisä ratkaisee asian piilottamalla tytöt luokseen. Jokainen heistä pääsee vuorollaan ulos asunnosta, Monday maanantaisin, Tuesday tiistaisin jne. Ollessaan ulkona kaikilla tytöillä on kuitenkin yksi ja sama henkilöllisyys, Karen Settman. Kaikki sisaret tekevät samaa Karenin työtä ja pukeutuvat samallalailla. Tyttöjen viikottainen rytmi muuttuu, kun eräänä iltana Monday ei tule kotiin – apua ei voi pyytää keneltäkään ja sisarten pitää keskenään selvittää, mitä on tapahtunut.

Ohjaajana Tommy Wirkola. Näyttelijöinä Noomi Rapace, Marwan Kenzari, Christian Rubeck, Willem Dafoe, Glenn Close sekä Clara Read.

Elokuva kuvattiin kokonaan Romaniassa 94 päivässä. Nimi vaihtui jälkituotannon aikana, jolloin elokuva oli nimeltään Seven Sisters. Kun Netflix osti elokuvan, se muutettiin takaisin alkuperäiselle nimelle. Jostain syystä elokuvaa ei kuitenkaan löydy ainakaan tällä hetkellä Netflixistä, mutta se on Prime Videon lisäksi HBO Maxissa ja Elisa Viihde Viaplayssa.

Lue myös: 28-vuotias näyttelijätär Emma Roberts jakoi paljastavan seksikkäitä Instagram-kuvia – Julia Robertsin veljentytär – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa