Naisvetoinen The Expendables -elokuva on kuopattu – tuottaja paljastaa syyn

Fanien mielipiteet ovat jakauteet päätöksen takia kahtia.

6.11.2022 12:31

Naisvetoinen The Expendables -elokuva on ollut tekeillä jo vuosikymmenen ajan. The ExpendaBelles on nyt haudattu ja tuottaja Jeffrey Greenstein paljasti syyn päätökselle.

Sylvester Stallone ja Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings -käsikirjoittaja David Callaham loivat The Expendables -toimintafranchisen, jonka keskiössä nähdään palkkasotilasjoukko, jotka tekevät erilaisia mahdottomia tehtäviä ympäri maailman.

Stallonen lisäksi hittileffoissa on nähty muun muassa Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture ja Arnold Schwarzenegger.

– Emme oikeastaan muuta mitään. Ehkä muu maailma on vain muuttunut ja samalla myös tarinankerronta. Salma Hayekin hahmo The Hitman’s Bodyguardissa oli hillitön, joten oli järkipäätös nostaa hänet isompaan rooliin jatko-osassa, Greenstein kertoo.

– Työskentelemme usein tuttujen näyttelijöiden kanssa. Teimme Till Death -elokuvan Megan Foxin kanssa ja nyt hän on mukana tulevassa Expendablesissa. Kyse on lahjakkaiden ihmisten kanssa työskentelemisestä.

– Olemme yrittäneet tehdä naisvetoista The Expendablesia, mutta emme ole keksineet tarpeeksi hyvää syytä sille, miksi sen pitäisi olla naistiimi. Miksemme siis vain liittäisi näitä kivenkovia naisia perustiimiin? Pistämme heidät potkimaan perseitä aivan kuten miehetkin, joten meidän ei tarvitse edes yrittää selittää, miksi he tekevät niin.

The Expendables 4:n ensi-ilta on syyskuussa 2023.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa