Illan toimintaleffa tarjoaa Margot Robbien uran vaikeimman kohtauksen – ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä”

IMDb-arvosana on 7,2.

29.3.2024 08:30

Illalla voi ihastella James Gunnin kykyjä elokuvantekijänä, sillä luvassa on elokuva The Suicide Squad: Suicide Mission (2021). Leffa on huomattavasti parempi kuin aiempi, vuoden 2016 Suicide Squad.

Jos helvetillä olisi varasijoituspaikka, se olisi Belle Reven vankila. Sieltä on kuitenkin mahdollista päästä pois – jos olet tarpeeksi kova superroisto ja valmis tekemään diilin. Halukkaat pestataan erikoistehtävään yhteisessä iskuryhmässä.

Leffan tähti Margot Robbie kertoi vuoden 2020 haastattelussa kokemuksistaan kuvauksissa.

– En halua paljastaa kohtausta, mutta kun katsot elokuvaa, se on luultavasti noin puolessa välissä, Robbie aloitti.

– Siellä on hullu Harleyn kohtaus, joka oli yksi vaikeimmista koskaan kuvaamistani jutuista. Me kuvasimme sitä jotain neljä päivää. Muistan katsoneeni aikatauluja ja ajatelleeni: ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä. Tämä tulee olemaan mahdotonta”, Robbie jatkoi.

Robbie myönsi olleensa ”todella hajalla” uuvuttavan kohtauksen jälkeen. Häntä ehkä lohdutti, että Gunn viestitti myöhemmin kohtauksen näyttävän hämmästyttävältä.

Kohtauksessa Robbie roikkuu käsiraudoista, ja hän käytti varpaitaan poimiakseen avaimen kuolleesta ruumiista. Sitten hän avaa varpaillaan ja avaimella lukon. Hän teki kohtauksen ilman tietokonetehosteita.

Robbien lisäksi elokuvassa näyttelee muun muassa Idris Elba, John Cena, Viola Davidson, Sean Gunn, Nathan Fillion ja Michael Rooker. Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 29.03.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Onko tässä leffahistorian kuuluisin ovi? Siitä on riittänyt teorioita Mythbustersissa saakka – nyt se myytiin – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa