Illan toimintaleffan menestys toi kaikille palkkioksi Range Roverit – siihen kuitenkin tarvittiin viime hetken nolo sattuma!

IMDb-arvosana on 6,7.

3.2.2024 09:35

Toimintaelokuva Tappava ase 3 (1992) on jatko-osaksi yllättävän hyvä tekele. Se kertoo jälleen Martin Riggsin ja Roger Murtaughin seikkailusta virkavallan ja rikosten maailmassa.

Leffa oli taloudellinenkin menestys, ja Warner Brothers halusi palkita siitä erikoislahjalla Mel Gibsonin, tuottaja Joel Silverin ja ohjaaja Richard Donnerin. Asia kuitenkin saa nolon ja yllättävän käänteen.

Studio kutsui lounaalle vain kyseisen kolmikon, Ranger Rover -idea mielessään, mutta Donner toi yllättäen paikalle myös Danny Gloverin, Joe Pescin, Rene Russon ja käsikirjoittaja Jeffrey Boamin.

Warner Brothers joutui vaivaannuttavaan tilanteeseen, sillä studio ei kehdannut antaa lounasvieraista vain kolmelle uutta autoa. Heidän pitikin juosta ympäri Los Angelesia ostamassa viime tingassa Range Rovereita. Lounaan jälkeen yllätys maittoi koko iloiselle porukalle.

Elokuva on myös Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 03.02.2024 klo 23.10, TV5
  • To 08.02.2024 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: John Cenan uusi toimintakomedia sai täystyrmäyksen kriitikoilta – katso Prime Videosta jos uskallat – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia