Illan toimintaleffassa nähdään Margot Robbien uran vaikein kohtaus – ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä”

IMDb-arvosana on 7,2.

25.11.2023 07:00

Illan tv-tarjonnassa on elokuva The Suicide Squad: Suicide Mission (2021). James Gunn näyttää leffassa kyntensä elokuvantekijänä. Leffa on huomattavasti parempi kuin aiempi, vuoden 2016 Suicide Squad.

Tervetuloa helvettiin – toisin sanoen Belle Reven vankilaan, missä henki on höllemmässä kuin missään muualla koko Amerikassa. Vankilaan on sijoitettu pahimpia superroistoja, ja sieltä halutaan hinnalla millä hyvänsä pois. Osa vangeista saa mahdollisuuden ulkoilmaelämään, kun heistä koostetaan erikoisryhmä tärkeää tehtävää varten.

Leffan tähti Margot Robbie kertoi vuoden 2020 haastattelussa kokemuksestaan kuvauksissa.

– En halua paljastaa kohtausta, mutta kun katsot elokuvaa, se on luultavasti noin puolessa välissä, Robbie aloitti.

– Siellä on hullu Harleyn kohtaus, joka oli yksi vaikeimmista koskaan kuvaamistani jutuista. Me kuvasimme sitä jotain neljä päivää. Muistan katsoneeni aikatauluja ja ajatelleeni: ”Hyvä jumala, me emme pysty tekemään tätä. Tämä tulee olemaan mahdotonta”, Robbie jatkoi.

Robbie myönsi olleensa ”todella hajalla” uuvuttavan kohtauksen jälkeen. Häntä ehkä lohdutti, että Gunn viestitti myöhemmin kohtauksen näyttävän hämmästyttävältä.

Kohtauksessa Robbie roikkuu käsiraudoista, ja hän käytti varpaitaan poimiakseen avaimen kuolleesta ruumiista. Sitten hän avaa varpaillaan ja avaimella lukon. Hän teki kohtauksen ilman tietokonetehosteita.

Robbien lisäksi elokuvassa näyttelee muun muassa Idris Elba, John Cena, Viola Davidson, Sean Gunn, Nathan Fillion ja Michael Rooker. Elokuva on myös HBO Maxissa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • La 25.11.2023 klo 21.00, TV5
  • Ke 29.11.2023 klo 22.40, TV5
  • To 30.11.2023 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Muistatko Dynastian Linda Evansin? Tältä 81 täyttänyt tähti näyttää nykyisin – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia