Stranger Thingsin David Harbour kiusoittelee tulevalla DC-hahmollaan

Tätä sarjaa odotellaan jo kuola valuen.

14.11.2023 14:41

Stranger Things -näyttelijä David Harbour on napattu tulevaan James Gunnin DC-sarjaan. Harbour hehkuttaa kuinka mukavaa on päästä näyttelemään saman hahmon oikeaa ja animaatioversiota.

Harbour esittää Creature Commandos -animaatiosarjassa Eric Frankensteinia.

– Käsikirjoitukset ovat todella hyviä. Kaikki nauhoittamamme on upeaa kamaa. Olen nähnyt myös sarjan taidetta. James on nero. Siitä tulee hauska ja jännittävä sarja, joka avaa uudenlaisen oven koko DC-universumiin, kun me pääsemme näyttelemään samoja hahmoja sekä livenä että animaatioissa, Harbour kertoo.

Harbour ei vielä tiedä milloin ja miten Eric Frankenstein nähdään myös näytellyissä elokuvissa. Tehdäänkö hahmo praktikaaleilla vai tietokoneilla?

– En todellakaan tiedä miten se tehdään nykyään. Vaikuttaa siltä, että Mark Ruffalo laittaa vain naamansa pari pistettä ja Hulk on siinä. En tosiaan tiedä miten se tehdään. Olen käyttänyt proteeseja ja meikkejä aiemmissa elokuvissa, joten voin tehdä niinkin. Rakastan upeiden tarinoiden kertomista, joita myös katsojat rakastavat. Olen onnellinen, koska voin palata taas töihin.

Creature Commandos perustuu J.M. DeMatteisin ja Pat Broderickin sarjakuviin. Sarjassa nähdään Frank Grillo Rick Flag Seniorina, Indira Varma Bride of Frankensteinina, Harbour Eric Frankensteinina, Maria Bakalova Prinsessa Ilana Rostovicina, Alan Tudyk Doctor Phosphorusina, Zoë Chao Nina Mazurskyna, Sean Gunn G.I. Robotina ja Weaselina, Steve Agee john Economisina sekä Viola Davis Amanda Wallerina.

Gunn on luonut ja käsikirjoittanut uuden DCU:n ensimmäisen tv-sarjan, Creature Commandosin.

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa