Frank Grillo kertoo tilanteesta, jolloin hän löi Ryan Reynoldsia naamaan

Kuvauksissa sattuu ja tapahtuu.

19.5.2023 13:02

Ryan Reynoldsin ura on ollut poikkeuksellisen värikäs. Hän oli jo suuntaamassa kohti keskikastia, mutta Deadpool nosti miehen taas parrasvaloihin.

Reynolds on näytellyt uransa aikana hienojen toimintatähtien kuten Dwayne Johnsonin, Jeff Bridgesin ja Frank Grillon kanssa.

Reynolds ja Grillo nähtiin yhdessä The Hitman’s Wife’s Bodyguard -leffassa. Eräässä elokuvan kohtauksessa Grillon hahmo kuulustelee Reynoldsia.

Grillo oli Michael Rosenbaumin Inside of You -podcastin vieraana, jossa hän paljasti hauskan triviatiedon tästä kohtauksesta.

– Ryanin, Samin [Jackson] ja Selman [Hayek] hahmojen kädet on sidottu yhteen. Heidän kätensä ovat selän takana ja minä kuulustelen heitä. Olen siis poliisi, joka pitää puhetta, ja minun pitäisi lyödä häntä naamaan. Ryan pyytää, etten löisi häntä oikeasti. Vakuuttelen Ryanille, että olen nyrkkeillyt 11-vuotiaasta saakka, joten en todellakaan aio osua häneen, kunhan hän ei vain nojaa eteenpäin. Ensimmäinen otto ja pamautan Ryania suoraan poskipäähän, Grillo kertoo.

Grillo näyttelee DC Studiosin tulevassa Creature Commandos -animaatiosarjassa Rick Flag Senioria. Hahmo siirtyy jossain vaiheessa myös live action -elokuvien puolelle.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia