”Hän on ruudulla v*tun vähän aikaa” – tähti vaihtaa leiriä, pettyi Marveliin ja roolihahmon kohteluun

DC-roolia ei ole vielä paljastettu.

7.4.2023 22:00

Marvel-elokuvissa nähty Frank Grillo paljasti, että hän siirtyy DC:lle, koska pettyi roolihahmonsa kohteluun.

Grillo esitti MCU:ssa Brock Rumlow’ta / Crossbonesia, joka on Kapteeni Amerikan vihollinen. Hahmo nähtiin ensimmäisen kerran Captain America: The Return of the First Avenger -elokuvassa, mutta hahmo tapettiin Captain America: Civil Warin alussa. Grillo palasi rooliin vielä Avengers: Endgamessa ja What If…? -animaatiosarjassa.

Grillo on aikaisemminkin kommentoinut olleensa pettynyt, miten Rumlowia kohdeltiin. Tuoreessa ComicBook-sivuston haastattelussa näyttelijä toi asian uudelleen esille ja kertoi tämän olevan syy, miksi hän vaihtaa leiriä.

”Crossbones oli mukana lyhyen ajan, mutta hänen oli tarkoitus olla mukana pidempään, mutta sitten he menivät suuntaan, johon menivät. Mielestäni Crossbones tekee tarkoituksensa, mutta mielestäni on kiinnostavaa, että jos katsoo, miten monet ihmiset ympäri maailman reagoivat Crossbonesiin. Ja kuten sanoin, hän on ruudulla v*tun vähän aikaa. Ja luulen, että siinä olisi ollut potentiaalia enempäänkin. Mielestäni lihaa oli enemmän luiden ympärillä. Olin pettynyt, siksi lähdin DC:lle”, Grillo kommentoi.

Grillon roolia DC-tuotannoissa ei ole vielä paljastettu, mutta huhujen mukaan hän on mukana Creature Commandos -animaatiosarjassa. Creature Commandos roolittaa ääninäyttelijänsä niin, että samat näyttelijät myös esittävät hahmoja, kun hahmot nähdään näytellyissä tuotannoissa.

Lähde: ComicBook

Lisää luettavaa