Frank Grillo kieltäytyi aluksi palaamasta Avengers: Endgameen – tunsi itsensä petetyksi

Varmasti olikin suuri pettymys.

Frank Grillo muistetaan Marvel-elokuvista Captain America: The Winter Soldier ja Captain America: Civil War. Hänellä oli pieni rooli myös Avengers: Endgamessa, mutta lähellä oli, ettei häntä olisi nähty leffassa lainkaan. Tämä johtui siitä, että Grillon mielestä hänen hahmoaan Brock Rumlowta kohdeltiin väärin.

Grillo sivusi Marvel-touhujaan haastattelussa, jossa hän oli promotoimassa elokuvaansa Boss Level.

– Crossbonesin polku sai käänteen, ja hän oli ulkona elokuvasarjasta nopeasti, eikö vain? Ja minä olin siitä vähän *yrpiintynyt, koska allekirjoitin seitsemän elokuvan diilin heidän kanssaan. Ja se oli tyyliin: ”Ai, sinusta tulee osa Marvel-universumia, eikö?” Ja niin ei tapahtunut, Grillo pohjusti.

– He sitten soittivat minulle ja sanoivat: ”Hei, sinun täytyy tulla viikoksi Avengersiin (kuvauksiin).” Ja minä tuumin: ”Minkä takia?” Ja he sanovat: ”Noh, me emme voi…” Ja minä siihen: ”Ei, en tee sitä.” Joten löin luurin korvaan. He soittavat uudestaan ja sanon: ”En ole tulossa. Jättäkää minut rauhaan”, Grillo jatkoi.

Näyttelijä päätyi kuitenkin lopulta suostumaan Endgamen kuvauksiin, ja tästä voi kiittää hänen poikaansa.

– 22-vuotias poikani sanoi minulle: ”Sinun pitäisi mennä ja tehdä Avengers.” Sanon siihen: ”Vai niin, miksi minun pitäisi mennä?” Hän sanoi: ”Koska sanon sinulle, että sinun täytyy mennä. En välitä, jos olet elokuvassa 10 sekuntia. Se on osa historiaa. Se on iso juttu. Se on iso kohtaus. Se on tärkeä asia… kaikki pääsevät ikään kuin hymyilemään ja sanomaan: ’Voi hyvä jumala!'” Ja siksi tein sen, poikani vuoksi, en Russojen, Grillo lisäsi.

Näyttelijä kertoi aiemmin, ettei usko Rumlowia enää nähtävän Marvel-elokuvissa. Hän silti toivoisi hahmon palaavan Marvel-universumiin, joko hänen tai jonkun muun näyttelemänä.

Grillon uusi elokuva Boss Level on mysteerillä varustettu toimintascifi. Sen tarinassa eläköitynyt erikoisjoukkojen upseeri on ansassa loputtamassa aikasilmukassa. Vapaaksi päästäkseen hän joutuu napit vastakkain oudosta projektista vastanneen everstin kanssa. Samalla täytyisi vältellä palkkamurhaajia. Leffassa nähdään myös Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh ja Ken Jeong.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut