Ilouutisia Batman-faneille! Rakastettu Jokerin esittäjä tulee jatkamaan roolissa tulevaisuudessakin

Mark Hamill tulee jatkamaan ikonisen Batman-konnan esittäjänä tulevaisuudessakin, vaikka monien raporttien mukaan näyttelijää kuultaisiin viimeisen kerran roolissa tänä vuonna.

Hamill on monille Batman-faneille ainoa ja oikea Jokerin esittäjä. Hän on toiminut Jokerin äänenä lukuisissa eri animaatiosarjoissa, videopeleissä ja Batman – Mustan kostajan paluu -animaatioelokuvassa.

Muutama vuosi sitten Hamill kertoi julkisesti, että hän ei tule enää esittämään Jokeria. Samalla hän kuitenkin totesi, että hän palaisi rooliin, jos Alan Mooren ja Brian Bollandin Batman: Tappava pila -sarjakuvasta tehtäisiin animaatio.

Nyt Tappavasta pilasta on tehty tänä kesänä ilmestyvä animaatio, jossa Hamill uusii roolinsa. Monet fanit kuitenkin olivat surullisia, koska tämä olisi Hamillin viimeinen kerta Jokerina.

Nyt Hamill on kuitenkin antanut ymmärtää jatkavansa roolissa tulevaisuudessakin. Hamill totesi asiaa tiedustelevalle fanille Twitterissä, että Tappava pila –animaatio ei tule olemaan hänen viimeinen kertansa esittämässä Jokeria.

Alla on twiitit aiheesta.

Batman: The Killing Joke ilmestyy dvd:nä ja blu-rayna Yhdysvalloissa heinäkuun lopussa. Suomessa sen voi tilata ainakin Discshopin kautta.

Kuva: Batman: The Killing Joke

Lähde: Comicbookmovie

Aiheeseen liittyvät jutut