IMAX-näytökset alkavat Helsingissä marraskuussa – ensimmäisenä nähdään odotettu fantasialeffa

IMAX-salia on odotettu Suomeen jo pitkään. Vihdoinkin se aukeaa!

18.10.2018 20:08

Itäkeskuksen Finnkino Itis -elokuvakompleksiin avataan IMAX-Sali, jossa nähdään Harry Potter -leffa Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset 30. marraskuuta. Lippuja voi ostaa nyt.

Finnkinon sivuilla kerrotaan seuraavaa IMAX-teknologiasta:

IMAX® Laser on suunniteltu alusta asti IMAX®-valkokankaille. Elokuvakokemuksen erottaa muista uuden sukupolven 4K-laserprojektori. IMAX®in kehittämä teknologia tuottaa tarkemman resoluution, terävämmän ja kirkkaamman kuvan sekä syvemmän kontrastin. Uuteen kokemukseen kuuluu myös IMAX®in 12-kanavainen äänentoistoteknologia, jonka uusien sivu- ja kattokanavien laajempi dynaaminen alue ja suurempi tarkkuus tarjoavat täydellisen todentuntuisen äänielämyksen.

  • Terävyys: Koe kuvan uskomattoman tarkat yksityiskohdat, joiden terävyys, kirkkaus ja selkeys tarjoavat todentuntuisen elämyksen isolla valkokankaalla.
  • Kirkkaus: Lisää kirkkautta tuova laser täyttää IMAX®-valkokankaat kristallinkirkkailla 2D- ja 3D-kuvilla.
  • Kontrasti: Jokaisen kuvan dramaattisesti syvempi kontrasti luo todellisen elokuvaelämyksen ja tunnelman. Aivan kuin olisit itse mukana elokuvassa.
  • Väri: Elokuvantekijöillä on käytössään laajin mahdollinen väriskaala, jonka avulla IMAX®issa nähdään syvempi, eläväisempi ja kirkkaampi värimaailma kuin koskaan ennen.
  • Ääni: IMAX®in uuden sukupolven 12-kanavainen äänijärjestelmä luo vahvoja äänielämyksiä. Yleisö voi kuulla neulan putoavan tai tuntea luita ja ytimiä järisyttävän tulivuoren voiman täysin uudella tavalla.

Odotetussa fantasialeffassa nähdään Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law ja Johnny Depp.

Alla uusin traileri.

 

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa