Indiana Jonesin jatkosta lisää vihjeitä – spin-off-elokuvia, pelejä ja uusia tarinoita?

ILM:n pomo on puhunut rakastetun ruoskamiehen tulevaisuudesta, joka on, kuten arvata saattaa, suunniteltu vuosiksi eteenpäin.

Star Wars Celebration -tapahtumassa puhunut ILM:n Lynwen Brennan sivusi keskustelussa myös Disneyn nyt omistamaa Indiana Jones -elokuvasarjaa ja sen tulevaisuutta.

Brennanin mukaan Lucasfilmin kehityspäälliköt ryhmineen ovat suunnitelleet sekä Star Wars että Indiana Jones -sarjojen tulevaisuutta pitkälle.

”… (He) ovat kartoittaneet useita julkaisualustoja kattavan tarinan ja aikajanan vuosiksi eteenpäin… Meillä on suuri kunnia saada vastuuta näistä, joten haluamme olla huolellisia asian kanssa. Emme ainoastaan Star Warsin, vaan myös Indiana Jonesin kanssa, mistä olemme todella innoissamme myös”, Brennan kertoo.

ILM-pomon puheet saattavat tarkoittaa, että Indy pidetään hengissä spin-off-elokuvien, pelien ja muiden oheistuotteiden sekä -materiaalin avulla.  Ajatus uusien Star Warsien tyylisestä elokuvauniversumista tuskin on kaukaa haettu.

Disney on jo ilmoittanut aikeensa jatkaa Indiana Jonesia jonkinlaisen rebootin muodossa sen jälkeen, kun Harrison Ford jättää roolin taakseen. Tämä saattaa hyvinkin tapahtua Steven Spielbergin ohjaaman Indiana Jones 5:n jälkeen.

Lähde: Collider

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut