Isoja Hollywood-nimiä kääntynyt Quentin Tarantinoa vastaan – näin hänestä sanotaan

Kritiikkiä satoi.

9.2.2018 11:37

Quentin Tarantino on joutunut joidenkin tahojen hampaisiin Hollywoodin ahdistelukohujen myötä. Häntä kritisoi nyt näyttelijät Jessica Chastain ja Judd Apatow.

Tarantinon Inglourious Basterds -elokuvassa näytellyt Diane Kruger sen sijaan puolustaa ohjaajaa.

Jessica Chastain twiittasi näin Tarantinosta:

– Voin kuvitella, miten Tarantino sylki Uman kasvoille ja kuristi häntä ketjulla Kill Billissä. Kuinka monia kuvia (tai elokuvia) juhlistamme mediassa, missä näytetään väkivaltaa? Milloin tällaisesta tuli normalisoitua ”viihdettä”, Chastain kritisoi.

Tarantino selitti vastikään haastattelussa, että hän oli mieluiten se, joka sylkee Thurmanin kasvoille. Hän halusi ottaa omien sanojensa mukaan itse vastuun epämukavasta tilanteesta. Hän selitti asiaa myös sillä, että pystyi ”ohjaamaan” omaa sylkeään niin, että se näyttäisi hyvältä kamerassa. Thurman puolestaan ehdotti itse kuristamista Tarantinolle.

Jedd Apatow twiittasi, että Tarantino ei huomioinut Daryl Hannahin valituksia, kun Harvey Weinstein ahdisteli häntä. Sen sijaan Hannah potkaistiin ulos pressikiertueelta. Apatow kritisoi myös sitä, että lapseen sekaantumisesta aikoinaan syytetty Roman Polanski on yksi hahmo Tarantinon tulevassa Manson-elokuvassa.

Diane Kruger (Inglourious Basterds) puolestaan ylisti kokemustaan olla Tarantinon ohjattavana. Tarantino kuristi myös häntä kuvauksissa.

Kruger sanoi Tarantinon kohdelleen häntä kunnioituksella. Hän sanoi myös, ettei Tarantino koskaan väärinkäyttänyt valtaansa tai pakottanut häntä tekemään mitään.

Alla kaikki näyttelijöiden somepostaukset.

Kuva: Inglourious Basterds

Lähde: Instagram

Lisää luettavaa