Jali ja suklaatehdas -esiosa Wonka käynnisti kuvauksensa – Oscar-voittajatar ja Mr. Bean -koomikko liittyvät nuoren Dyyni-tähden seuraan

Makoisilta vaikuttavat nämä uusimmat näyttelijäkiinnitykset.

Roald Dahlin suosittuun Jali ja suklaatehdas -kirjaan pohjaava esiosatarina Wonka on nyt virallisesti startannut tuotantonsa. Elokuvan kuvaukset käynnistyivät eilen keskiviikkona Lontoossa. Mukaan herkulliseen elokuvaan on kiinnitetty nimikkohahmoa esittävän Timothée Chalametin (Dune, Call Me By Your Name) lisäksi nyt myös liuta suurenluokan brittinimiä. Nuorukaisen seurassa valkokankaalla tullaan näkemään Rowan Atkinson (Mr. Bean, Johnny English), Oscar-voittaja Olivia Colman (The Favorite, The Father) ja Oscar-ehdokas Sally Hawkins (Shape of Water).

Vielä ei ole tiedossa minkälaisissa rooleissa nämä uusimmat näyttelijät tullaan näkemään, mutta tuotannosta on odotettavissa vielä lisämaistiaisia syksyn mittaan. Warner Brothersin kehittelemän Wonkan ohjauksesta vastaa Paul King (Paddington, Paddington 2).

Wonka kertoo nimikkohahmonsa nuoruudesta ennen kuin hänestä tuli kuuluisa suklaatehtaan omistaja. Ennen Chalametia Willy Wonkan roolissa on nähny Gene Wilder (1971) ja Johnny Depp (2005).

Wonka on näillä näkymin saamassa ensi-iltansa maaliskuussa 2023.

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät jutut