Jalkapallon MM-matsit näkyvät myös leffateattereissa – Eikä kisakatsomossa tarvitse olla kuivin suin!

Jalkapallon maailmanmestaruuskisoja voi katsoa kotisohvan tai baarien lisäksi myös elokuvateattereissa. Osassa teatterisaleista on myös anniskelumahdollisus.

Jalkapallon MM-kisojen välierät ja finaali näytetään Finnkinon valkokankailla ensimmäistä kertaa valtakunnallisesti, kertoo Finnkinon tiedote.

Samalla Finnkinon anniskeluoikeudet leffasaleissa laajenevat valikoituihin näytöksiin.

Suomessa nähdään välieräottelut ja finaali kaikissa Finnkinon teattereissa lukuun ottamatta Helsingin Maximia ja Tampereen Cine Atlasta. Jalkapallon MM-kisat 2018 pelataan 14.6.–15.7. Venäjällä.

– Kohderyhmänämme ovat ennen kaikkea jalkapallofanit, -joukkueet sekä perheet, jotka ovat kiinnostuneet urheilusta esimerkiksi lasten harrastusten kautta, Finnkinon kaupallinen johtaja Kalle Peltola kertoo tiedotteessa.

Näytöksissä on myynnissä alkoholijuomia otteluiden aikana Helsingin Tennispalatsissa, Espoon Omenassa ja Lahden Kuvapalatsissa. Tällöin niihin ei myydä lastenlippuja, sillä anniskelu edellyttää 18 vuoden ikärajaa,

– MM-otteluiden näytöksistä järjestetään myös lapsille sallittu näytös, jossa ei tarjoilla alkoholia, Peltola sanoo.

Lipunmyynti MM-jalkapallon ottelunäytöksiin alkaa keskiviikkona 14.6. klo 14.00. Lippujen hinnat ottelunäytöksiin ovat aikuisille 10 euroa, alle 16-vuotiaille lapsille 7 euroa ja Hesa Cup -rannekkeella pääsee 5 eurolla. Ovet avataan puoli tuntia ennen otteluita.