James Franco sovittelee hurjalla summalla seksuaalisten ahdistelujen lakijupakan

Franco ei halunnut oikeuteen saakka.

1.7.2021 15:31

Kaksi James Francon entistä elokuva-alan oppilasta haastoi miehen oikeuteen. Naiset syyttivät Francoa seksuaalisista väärinkäytöksistä, huonosta käytöksestä.

Franco on päätynyt sovitteluun. Franco maksaa yli 2,2 miljoonaa dollaria uhreille.

Sarah Tither-Kaplan ja Toni Gaal tekivät rikosilmoitukset lokakuussa 2019. Naiset syyttivät Francon laajamittaisesta naisoppilaidensa ahdistelusta, huonosta käytöksestä ja heidän seksualisoimisestaan opettajan asemassa.

Haasteen saivat Franco, hänen bisneskumppaninsa sekä heidän tuotantoyhtiönsä Rabbit Bandini.

Francolla oli Studio 4 -niminen elokuva-alan koulu vuosina 2014-2017. Tither-Kaplan ja Gall väittivät Francon kuvanneen alaston- ja seksikohtauksia samalla eväten kohtauksiin osallistuneiden oikeussuojan materiaalin käyttöön.

Tither-Kaplan ja Gall kertoivat osallistuneensa useamman muun naisen kanssa kohtaukseen, jossa naiset esittivät harrastavansa oraaliseksiä toisilleen. Franco oli naisten mukaan poistanut alapääsuojukset vaginoista ja kuvannut seksikohtaukset ilman suojausta. Oraaliseksin antaminen vastoin toisen suostumista täyttää raiskauksen tunnusmerkit.

Francon asianajajat kutsuivat syytöksiä valheellisiksi. Asianajajat väittivät vain Tither-Kaplania ja Gallia huomionkipeiksi naisiksi.

Francon pitkäaikainen ystävä ja työtoveri Seth Rogen on katkonut välinsä mieheen syytösten takia.

Lähde: Consequence of Sound

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia