James Gunn sai DC:ltä ainakin yhden erityisvapauden The Suicide Squadin tuotantoa varten

Luvassa kenties väkivaltaisia yllätyksiä.

Margot Robbien tulkitsema antisankari Harley Quinn pääsee seuraavaksi Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunnin käsittelyyn. Hän sai DC:ltä erityisvapauden ohjaamaansa ja käsikirjoittamaansa The Suicide Squad -elokuvan tuotantoa varten.

Luvassa saattaakin olla jotain yllättävää, sillä Gunnin erityisvapaus on aika synkeä – mutta tarinan kannalta ehkä jopa käänteentekevä. Gunnin erityisvapautena nimittäin on päästää kuka tahansa hahmoista päiviltä.

– Et todella voi tietää kukaa elää ja kuka kuolee. DC antoi minulle vapauden tappaa kenet tahansa – ja siis tarkoitan todellakin kenet tahansa, Gunn sanoi.

Voinee olettaa, että Harley Quinn ei sentään ole Gunnin listalla odottamassa vuoroaan hautaan, mutta kenties joku muu päähahmoista kokee karun kohtalon. David Ayerin ohjaama vuoden 2016 Suicide Squad -elokuva jätti monet fanit pettyneisiin tunnelmiin, joten riskinotto lieneekin paikallaan, jos DC haluaa elokuvasarjan pysyvän elinvoimaisena – vaikka se tarkoittaisikin synkeämpiä ratkaisuja.

Elokuva on määrä julkaista elokuussa 2021.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut