James Gunn uhkaa viedä Marvel-tähdet DC:n supersankarielokuviin

Kaverit seuraavat ilmeisesti mukana.

19.1.2023 15:31

DC Studiosin pomo James Gunn on kiusoitellut supersankarifaneja vanhojen Marvel-kamujensa pestaamisella tuleviin DC-tuotantoihin.

Gunn vihjaili aikeestaan Empiren tuoreessa haastattelussa, jossa elokuvantekijä jutteli tulevasta Marvel-leffastaan, Guardians of the Galaxy Vol. 3:sta.

– He ovat kuin perhettä minulle. En pysty edes kuvailemaan kuinka läheinen olen Chris Prattin, Pomin [Klementieff], Daven [Bautista], Zoen [Saldaña] ja Kerenin [Gillan] kanssa. Tiedän myös faktana, että tulen työskentelemään heidän kanssaan vielä jatkossa… luultavasti uudella työpaikallani, Gunn vitsailee.

Eräs mielenkiintoinen kiusoittelu liittyy Alex Rossin ikoniseen Kingdom Come -sarjikseen vuodelta 1996. Gunn julkaisi kuvan sarjiksesta, johon Klementieff vastasi, ”Jännittävää!”

Eräs fani kyseli, että toivottavasti Pom on osa tätä suunnitelmaa, johon Gunn vastasi, ”Pom on aina osa suunnitelmiamme!”

Sarjis kertoo DC-universumin lähitulevaisuudesta, jossa uuden sukupolven supersankareista on käytännössä tullut yhtä pahoja kuin ne pahikset, joita vastaan he taistelevat.

Marvelin Eternalsissa Kingoa näyttelvä Kumail Nanjiani on myös ilmaissut halustaan liittyä DC:n universumiin. Hän haluaisi näytellä Ambush Bug -nimistä, mielenterveysongelmista kärsivää vähemmän tunnettua supersankaria.

Gunn ja DC Studiosin toinen pomo Peter Safran kertovat varmasti pian DCEU:n tulevaisuudesta. Ainakin Gunn on kiusoitellut jo Green Lantern Corps -porukalla, Lobolla ja Green Arrow -projektilla.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa