Jamie Lee Curtisin Instagram-julkaisu kiehautti some-sopan – takaseinän valokuva alastomasta lapsesta järkytti

Mitä ihmettä siellä takaseinällä on?

22.1.2023 11:00

Hollywood-tähti Jamie Lee Curtis sai oppitunnin sosiaalisen median sudenkuopista, kun hän luuli jakaneensa vain kuvan tuoleistaan.

Curtis kuvaili jo tuhotussa Instagram-julkaisussaan Pollack-tuolejaan kauniiksi. Tarkkasilmäisimmät seuraajat kuitenkin kiinnittivät katseensa kuvan taustalle Pollack-tuolien sijaan.

Ihmetystä herätti taustalla oleva taulu alastomasta lapsesta, jossa hän ehkä vaikutti olevan myös aika tukalassa asennossa. Some-kansa moitti oitis tähteä taulusta, ja sitä kuvailtiin ainakin ”järkyttäväksi”. Curtis joutui reagoimaan kuumentuneisiin tunteisiin vastaamalla pahastuneille. Sen jälkeen hän poisti kuvan Pollack-tuoleistaan.

– Viime viikolla julkaisin kuvan tuoleista, joka sisälsi minulle 20 vuotta sitten lahjoitetun, taiteilijan ottaman seinällä olevan valokuvan, hän aloitti.

– Ymmärrän, että se on järkyttänyt joitain ihmisiä.

Curtis halusi kertoa totuuden kuvasta.

– Olen totuuden kertoja, joten tässä on totuus. Se on äidin ottama kuva lapsestaan leikkimässä takapihan kylpyammeessa. Ei enempää eikä vähempää, Curtis tarkensi huolestuneille.

Curtis päätyi poistamaan Instagram-julkaisunsa. Hän kertoi poistaneensa sen, koska ei halunnut seuraajiensa pahastuvan.

Otos on valokuvaaja Betsy Schneiderin ottama, ja se on osa kuvasarjaa, jossa esiintyy hänen tyttärensä Ella. Yhdessä tällaisessa kuvassa hän on ammeessa, ja kyseinen kuva päätyi lahjana Curtisin kotitoimistoon.

Lue myös: Rennyn ex-rakas Geena Davis täytti 67 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend, ScreenGeek

Lisää luettavaa