Jännittäviä uutisia HBO:n The Last of Us -sarjasta: pelifaneille tuttu nimi hyppäämässä ohjaajan pallille!

Tämän luulisi povaavan hyvää tulevalle sarjasovitukselle.

21.9.2021 10:00

The Last of Us on yksi PlayStationin suosituimmista nimikkeistä ja koskettavan pelottavan pelin televisiointioikeudet hankkinut HBO onkin saanut sarjan kuvaukset jo hyvin käyntiin. Nyt tuotannosta on kantautunut uusia mahtavia uutisia: pelisarjan taiteellinen johtaja Neil Druckmann on kiinnitetty yhdeksi ensimmäisen kauden ohjaajista.

Druckmann, joka on myös toinen Naughty Dog -pelistudion toimitusjohtajista, toimii lisäksi sarjan vastaavana tuottajana sekä käsikirjoittajana. HBO tahtoo selvästi hyödyntää herran asiantuntijuutta Joelin ja Ellien tarinasta mahdollisimman laaja-alaisesti, mikä lupaa vain hyvää tälle post-apokalyptiselle toimintadraamalle.

Sarjan päärooleissa nähdään Pedro Pascal, Bella Ramsay ja Gabriel Luna. The Last of Us on tähän astisen videopelihistorian eniten palkittu franchise, joka onnistuu sekoittamaan toimivasti kauhua, draamaa ja toimintaa. Pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin PlayStation-pelikonsolille vuonna 2013 ja The Last of Us Part II taas saapui pelikansan koettavaksi kesällä 2020.

Lähde: GamesRadar

Lisää luettavaa