Japani tuo Godzillan takaisin – ”Ei häviä Hollywoodille”

Legendaryn menestynyt versio Godzillasta on saanut alkuperäisen hirviön synnyttäneen Tohon tuomaan monsterinsa takaisin. Studio on ilmoittanut uuden Godzillan saavan ensi-iltansa vuonna 2016 – siis kaksi vuotta ennen Legendaryn Godzilla-jatko-osaa.

Tohon tuottaja Taichi Ueda kertoo asiasta seuraavin sanoin: ”On tullut Japanin aika tehdä elokuva, joka ei häviä Hollywoodille”, studion toisen työntekijän jatkaessa ”Tämä on erittäin hyvä ajoitus amerikkalaisen version menestyksen jälkeen. Jos ei nyt, niin milloin sitten?”

Gareth Edwardsin ohjaama Godzilla oli Japanissakin supersuosittu, avaten ykköspaikalla ensi-iltaviikonloppunaan. Tohon elokuva tulee olemaan jo 29. Godzilla-filkka studiolta. Viimeisein oli vuoden 2004 Godzilla: Final Wars, jolla juhlistettiin hirviön 50-vuotispäivää.

Tohon Godzillalla ei vielä ole ohjaajaa, mutta sellainen löytynee pian, sillä kuvaukset on tarkoitus aloittaa jo kesällä 2015. Studio uskoo, että se, minkä he häviävät budjetissa, saadaan paikattua CGI:n nopealla kehityksellä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut