Jari Sarasvuosta kertovan elokuvan pääosanesittäjä valittiin – leffassa herää eloon myös talkshow Hyvät, pahat ja rumat (kuva)

Muutkin näyttelijät on valittu.

7.9.2017 17:13

Ohjaaja Tuukka Temosen (Teit meistä kauniin) elokuva Jari Sarasvuosta nytkähti eteenpäin. Elokuvan nimi on Valmentaja ja pääosan esittäjäkin on jo valittu.

Sarasvuon roolin sai hoidettavakseen näyttelijä Mikko Nousiainen (Levottomat, Keisarikunta, Ex-Onnelliset). Muissa rooleissa nähdään muun muassa Jaana Saarinen, Jarkko Lahti, Riku Nieminen, Iiro Panula, Inka Kallén, Ulla Virtanen, Pyry Nikkilä, Jenni Banerjee ja Linda Wiklund.

– Ristiriita on elintärkeä näyttelijälle. Ilman sitä ei ole välineitä tai mahdollisuuksia ilmaista mitään muuta, kuin kädenlämpöistä ilmaa. Kun suomalainen bisnesmaailma asettaa raamit missä kertoa matka addiktioidensa kanssa painivasta hahmosta, niin kyseessä on joko ammatillinen itsemurha tai mahdollisuus kertoa ja löytää jotain merkittävää sekä itsestä, että ihmisistä yleensä. Tulta päin siis, Nousiainen kommentoi elokuvan nettisivulla.

Nettisivuilla kerrotaan niin ikään elokuvan avaavan katsojalle maailman, missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Tarinassa käsitellään tiettävästi myös Sarasvuon lapsuutta.

Nostalgiannälkäiset kiittävät, sillä elokuvassa herätetään eloon keskusteluohjelma Hyvät, pahat ja rumat.

Sarasvuo kommentoi itsekin elokuvaa aiemmin. Hän sanoi tuolloin jännittävänsä minkälainen lopputulos on, vaikkei tunnekaan enää yhteyttä Sarasvuo-hahmoon.

– Aika kummallista. En ole itse ajatellut, että elämäni olisi elokuvan arvoinen. En voi tällaista estää, eikä minun sitä pidä erityisesti haitata. Hämmentävää, Sarasvuo kommentoi viime vuonna Kauppalehdelle.

Elokuvan kuvaukset alkavat 2. lokakuuta Kouvolassa. Ensi-illaksi luvataan 19.9.2018.

Alla kuva Mikko Nousiaisesta Jari Sarasvuon roolissa.

Lisää luettavaa