Jason Momoan seuraava rooli on ”hyvin sadistinen ja hauska” – edelleen merkitty myös Renny Harlin -uusintafilmatisointiin

Leikkaus toi tähdelle ”iskävartalon”.

27.8.2022 07:15

Aquaman-tähti Jason Momoasta tulee pahis tulevassa elokuvassa. Hänet nähdään yhdessä Vin Dieselin ja kumppaneiden kanssa vuoden 2023 leffassa Fast & Furious 10.

43-vuotias Momoa pääsee Dieselin lisäksi työskentelemään Charlize Theronin, Ludacrisin ja Michelle Rodriguezin kanssa.

Elokuvan juonesta ei tiedetä vielä paljoakaan. Se tiedetään, että kyseessä on jo elokuvasarjan kymmenes osa, joka lienee useimpien mielestä kunnioitettava saavutus.

– En ole koskaan näytellyt hahmoa, joka on… miten sitä kuvailisi – hän on paha, omituinen ja androgyyni, Momoa sanoi.

– Hän on erittäin sadistinen ja hauska. Se on hyvin outoa, tähti vielä lisäsi.

Momoa mainitsi, ettei hän ole näytellyt roistoa pitkään aikaan. Jonkinasteinen pahiksen rooli hänellä oli ainakin Game of Thrones -sarjassa, jossa hän näytteli Khal Drogoa.

Momoa on myös edelleen merkittynä IMDb:ssä  Renny Harlinin ohjaaman toimintaelokuvan Cliffhangerin uusintafilmatisointiin. Nykyisten tietojen perusteella rooli on kuitenkin hyvin pieni. Projektin etenemisestä ei ole kuultu, eikä siitä ole tihkunut juurikaan uusia tietoja.

Viimeisin elokuvarooli Momoalla oli tieteiselokuva Dyynissä, ja seuraavaksi tähti nähdään Netflixin seikkailuelokuva Slumberlandissa. Tarinassa nuori tyttö löytää salaisen kartan Slumberlandin unelmamaailmaan, jossa hän kulkee läpi unien eksentrisen lainsuojattoman avulla. Samalla hänellä on toiveena nähdä edesmennyt isänsä uudelleen.

Mainittakoon, että Momoalle tehtiin maaliskuussa tyräleikkaus, ja hän vitsaili saaneensa sen myötä ”iskävartalon”. Tähti joutui luopumaan kuntoilusta toipumisen ajaksi, joten hän menetti timanttisimman kuntonsa ainakin hetkeksi aikaa. Alla Slumberlandin traileri.

Lähde: Metro, Wikipedia, IMDb

Lisää luettavaa