Jatkuuko Uusi Sherlock vielä viidennelle kaudelle? Benedict Cumberbatch kommentoi

Tähdillä riittäisi ehkä aikataulun täytettä, mutta heillä on sentään hauskaa.

Monien suosikkisarjoihin kuuluva Uusi Sherlock näkyy ainakin vielä ensi vuonna neljännen kauden merkeissä, mutta jatkuuko sarja vielä sen jälkeen? BBC ei ole asiaa paljastanut (tai ole välttämättä vielä päättänytkään), mutta asiaa kommentoi nyt Benedict Cumberbatch.

– Kyse ei ole pelkästään siitä, mitä kukin meistä haluaa. Kyse on siitä, mikä on parasta sarjalle ja totta puhuen, se pitää arvioida erittäin tarkkaan, Cumberbatch tiesi.

– On tuskallista sanoa näin, mutta ehkä ”se on siinä” neljännellä kaudella. Kuka tietää? Minä en tiedä. En halua sanoa, että se oli nyt tässä, koska meillä on liian hauskaa tehdä tätä, Cumberbatch pohti.

Sarjan käsikirjoittaja Steven Moffat varmisti, että viidennelle kaudelle on ideoita ja hän toivoo, että niitä päästään toteuttamaan tulevaisuudessa.

Sarjaa tähdittävät menestyvät elokuvatähdet Benedict Cumberbatch ja Martin Freeman, joilla varmasti riittäisi aikatauluihinsa muutakin, kuin sarjan tekemistä BBC:lle ja tähän Cumberbatch niin ikään epäsuorasti viittasikin. Mutta jos heillä on hauskaa tehdä sarjaa, kenties se ajaa kaiken muun edelle.

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät jutut