Jatkuuko The Office viimein? Sarjan luojalla on kerrottavaa

Konttorin amerikkalaisversio oli myös hitti.

28.2.2022 12:01

Brittisarja Konttorin (The Office, 2001–2003) samanniminen amerikkalaisversio (2005–2013) on nauttinut alkuperäisen version tapaan suurta suosiota. Toimistokomedian Yhdysvaltoihin tuoneen NBC-yhtiön huhuttiin jo muutama vuosi sitten haluavan jatkaa The Officea. Nyt amerikkalaisversion luoja Greg Danielsilla on uutta kerrottavaa aiheesta.

Myös Space Force ja Puisto-osasto (Parks and Recreation) sarjojen taustalta tunnettu Daniels on jo aiemmin todennut, ettei The Officen jatkuminen olisi mahdotonta, jos sen tekeminen vain mahtuu hänen aikatauluunsa. Tälläkin hetkellä useampaa muuta sarjaa tuottava Daniels on jo ehtinyt miettiä, miten hän jatkaisi The Officea.

Hän ei ole oikeastaan halukas seuraamaan kaikkien vanhojen tuttujen hahmojen elämää entiseen tapaan. Näin Daniels muotoilee asian itse:

– En pysty sanomaan, haluaisivatko fanit enemmän sitä, ja kun sanon ’enemmän sitä’, en usko sen [sarjan] kertovan samoista hahmoista. Mielestäni se olisi vain kuin [aiemman sarjan] maailman laajennus, siihen tapaan kuin [The] Mandalorian on laajennus Star Warsille.

Miten The Officen jatkosuunnitelmien kanssa käykin, tässä vaiheessa on selvää, ettei käsikirjoitusta sarjalle vielä ole. Vanhoista tutuista näyttelijöistä esim. John Krasinski (Jim) ja Jenna Fischer (Pam) ovat aiemmin ilmoittaneet, että he voisivat palata entisiin rooleihinsa. Danielsin suunnitelmat huomioiden on kuitenkin mahdollista, ettei ainakaan Jimiä ja Pamia nähtäisi sarjassa ollenkaan tai sen enempää kuin Luke Skywalkeria The Mandalorianissa.

 

Lähteet: IndieWire, Screenrant

Lisää luettavaa