Jennifer Aniston ei nauttinut Frendien paluusta: ”Aikamatkaaminen ei ole kovin helppoa”

Fanit halusivat, Frendit eivät ehkä niinkään?

30.12.2021 19:01

Hollywood Reporter haastatteli Jennifer Anistonia, joka kertoi ajatuksiaan muun muassa Frendien paluusta. Friends: The Reunion nähtiin HBO Maxilla aiemmin tänä vuonna.

”Olimme niin naiveja tehdessämme sen, ajatellen kuinka hauskaa se tulee olemaan, kaikki lavasteet pistetään pystyyn juuri sellaisiksi kuin ne olivat”, Aniston sanoo. Hän kertoo ettei tullut ajatelleeksi sen herättävän samat muistot, mitä hän kävi läpi vuonna 2004, kun Frendejä kuvattiin viimeistä kertaa.

”Hei menneisyys, muistatko minut? Muistatko miten kaameaa silloin oli? Ajattelit, että kaikki on edessä päin ja elämästä tulee upeaa ja päädyt käymään läpi elämäsi vaikeinta aikaa.”

Aniston kuvaa yhteenpaluuta vihlovaksi, eikä kameroiden jatkuva läsnäolo auttanut tilanteessa. ”Jouduin kävelemään tietyissä kohdin pois kameroiden edestä. En tiedä kuinka ne kohdat leikattiin. Emme tienneet miltä se kaikki tulee näyttämään.”

Hän sanoo tietäneensä, että fanit ovat odottaneet paluuta pitkään. ”Sitä ajattelee, että tästä tulee hauska aikamatka. Todellisuudessa aikamatkaaminen ei ole kovin helppoa.”

Aniston huomauttaa, että 16 vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon. Paljon muutosta on tapahtunut, ja nostalgian lisäksi mukana on myös melankoliaa.

Lisää luettavaa