Jennifer Lawrence nakukuvavuodon jälkeen: ”Olen todella törkeä ihmisille”

Julkisuuden kiroja.

22.11.2016 07:38

Jennifer Lawrence oli yksi niistä julkkiksista, joiden alastonkuvia vuodettiin läjäpäin nettiin vuonna 2014. Vuodon taustalla ollutta miestä odottaa vastikään määrätty 18 kuukauden vankeustuomio.

Lawrence kommentoi nyt, miten vuoto vaikutti häneen.

– Jos olen syömässä ja joku tulee väläyttelemään iPhonensa salamaa, olen todella törkeä sellaiselle ihmiselle. Muut ihmiset ravintolassa näkevät reaktioni ja ajattelevat: ”Hemmetti, minä en halua tehdä noin.” Yksityisyyden vaaliminen on täysipäiväinen työ ja ponnistelen lujasti sen eteen, Lawrence selvitti.

Lawrence kertoi myös miten pelkää ihmisiä, jotka tulevat tulevat lähelle vaikka ovat täysin tuntemattomia. Ihmiset toisin sanoen kuvittelevat tuntevansa tähden, vaikka niin ei tosiasiassa ole.

Yksityisyyden säilyttäminen on tähdelle todellakin haaste, sillä hän sanoi myös, että hänen kotinsa ulkopuolella nukkuu jatkuvasti 10 paparazzia, jotka hän näkee joka aamu. Paparazzit eivät ole tähden sydäntä lähellä, sillä hän joutui lopettamaan lomansa ystäviensä kanssa lyhyeen, kun tähti tajusi yhden heistä seuranneen häntä jo kahden päivän ajan.

Seuraavaksi Lawrence nähdään Chris Prattin kanssa scifi-elokuvassa Passengers.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa