Jim Carrey palaa televisioon – koomikon hienoimmasta elokuvasta vastannut ohjaaja mukana

Kaikkien lasten sankari kokee omassa elämässään suuren mullistuksen.

15.9.2017 12:30

Sekä Jim Carreyn että ohjaaja Michel Gondryn uran hienoin tuotos saattaa hyvinkin olla vuonna 2004 ensi-iltansa saanut Tahraton mieli (alkup. Eternal Sunshine of the Spotless Mind). Charlie Kaufmanin upea käsikirjoitus yhdisteli taitavasti vaikeaa parisuhdedraamaa ja maagista realismia, joka sopi kuin nakutettu ohjaaja Gondryn nokkeliin käsiin.

Ei olekaan mikään ihme, että Carrey ja Gondry ovat valmiita jatkamaan yhteistyötä – vaikkakin yli vuosikymmenen myöhemmin. Kaksikolta on tulossa Showtimen tilaama Kidding-sarja, jossa Carrey esittää lastenohjelmien suurta ikonia Mr. Picklesiä, jonka roolin takana on miljoonien dollarien brändi-imperiumia kasassa pitävä Jeff.

Amerikkalaisten lasten mielissä kiltteyden ja suurten viisauksien perikuvana näyttäytyvä sankari kokee kuitenkin kulissien takana suuren muutoksen, kun hänen rakas perheensä alkaa pikkuhiljaa hajota käsiin. Luvassa on sydäntäsärkevää komediaa.

Kymmenestä puolituntisesta jaksosta koostuva Kidding merkitsee myös Carreyn paluuta televisioon. Koomikko tuli 1990-luvulla tunnetuksi In Living Color -sketsisarjasta, josta tähti ponnahti valkokankaalle ja on pysynyt siellä siitä asti.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa