John Cena valotti Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin tulehtuneita välejä – ”Siitä on varmasti huhuja”

Johnson puhui asiasta vuonna 2018.

12.4.2024 04:30

Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin huonoista väleistä on ollut puhetta jo vuosien ajan. Välit olivat niin huonot Fast & Furious 8 (2017) -elokuvan kuvauksissa, etteivät he kuvanneet yhtään kohtausta yhdessä, vaikka siltä saattaisi näyttää elokuvassa. Johnson myös haukkui nimeltä mainitsematonta näyttelijätoveria Instagramissa ennen elokuvan julkaisua, ja kritiikin oletettiin kohdistuneen Dieseliin.

– Tajusin, että meillä on perustavanlaatuinen filosofinen ero siinä, miten suhtaudumme elokuvien tekemiseen ja yhteistyöhön. Se vei minulta aikaa tajuta, mutta olen kiitollinen asian selvyydestä. Työskentelimme sitten uudelleen yhdessä tai emme, Johnson sanoi Rolling Stonelle vuonna 2018.

Fast & Furious 9 (2021)- ja Fast & Furious X (2023) -näyttelijä John Cena sanoi nyt muutaman sanasen Johnsonin ja Dieselin huonoista väleistä. Cena oli mukana Armchair Expert -podcastissa, jossa häneltä kysyttiin asiasta.

– Siitä on varmasti huhuja. En voi kieltää sitä, Cena myönsi.

– Kun sinulla on kaksi hyvin alfaa, motivoitunutta ihmistä… Heitä on kaksi, mutta voi olla vain yksi, Cena muotoili.

Näyttelijä sanoi myös kunnioittavansa Fast & Furious -maailmaa, ja katsoi vastaavan menestyksen olevan harvinaista. Cena näytteli myös varsin mainiossa supersankarisarjassa Peacemaker. Cena paljasti vastikään, että toisen kauden kuvaukset ovat kohta alkamassa.

Lähde: Digital Spy, Comicbook, Uproxx

 

Lisää luettavaa